Dragana i Ceca
Foto: Alo/Printscreen/Ataimages

Dragana Mirković razvodi se od dugogodišnjeg supruga Tonija. Iako su svi mislili da između njih i dalje vlada ljubav i poverenje, par je dugo krio od javnosti da njihov brak odavno ne funkcioniše.

- Dragana je rešila da potraži stručnu pomoć. Njoj je skroz normalno da u ovakvim situacijama popriča sa stručnim licem, ne zato što ima psihičke probleme, već zato što je dobro da to sve izbaci iz sebe i da joj bude lakše. Ona ide kod žene kod koje je i ranije išla, to smatra mentalnom higijenom i išla je kod nje čak i kad je trebalo za posao da donese neke važne odluke - istakao je izvor, pa dodao:

Dragana Mirković

Foto: Ilustracija

 

- Dragana je bliskim ljudima rekla da joj je terapeut rekao da bi za nju bilo dobro da se u ovom periodu malo skloni odavde kako bi mogla lepo da razbistri misli. Promena okruženja za ovakve stvari može dobro da pomogne, tako da je odlazak u toplije krajeve samo dobar korak - zaključio je izvor za Republiku.

Podsetimo, prenose hrvatski mediji, naslednici su se u novembru 2023. godine preselili u zamak, kako bi majci pružili podršku, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading