Semir
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevač Semir Džanković, bio je učesnik rijalitija "Farma" 2015. godine kada se saznalo da je prevario suprugu Sanelu sa koleginicom Gabrijelom Pejčev.

Njegova supruga Sanela je nakon afere svog muža izjavila da joj je žao što svi krive njega, a ne Gabrijelu, jer kako kaže, ona se spetljala sa oženjenim. 

Semir sa suprugom

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imam svoju porodicu i to je jedino što me interesuje. Semir će vam dati odgovore na sva vaša pitanja kad bude izašao sa Farme. Vreme će pokazati šta je istina. Semir i Gabrijela odavno nisu zajedno. Odlično znam da je ona mutna, a moj čovek je na Farmi lepo rekao da ne bi ušao u rijaliti da nema podršku svoje žene. Gabrijela priča svoju priču, a ja najbolje znam šta je bilo. Znate kako kažu, psi laju, karavani prolaze. Za pet godina braka nikad nisam osetila da me je prevario sve do tada. Žao mi je što su svu ljagu i bruku bacili na njega, a ona je ta koja treba da se stidi, a ne da se ponosi što je bila ljubavnica oženjenog čoveka - rekla je tada Sanela koja je suprugu neverstvo oprostila.

PEVAČ PREVARIO SUPRUGU SA KOLEGINICOM Nakon javnih dokaza ostavila sve u šoku: Svu bruku su bacili na mog muža, ljubavnica treba da se stidi!

Društvene mreže

 

Podsetimo, Semir i Gabrijela takmičili su se u istoj sezoni "Pinkovih zvezda" odakle su i krenule simpatije i povezivanje njih dvoje. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading