Ceca
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo!

Svetlana Ceca Ražnatović važi za najveću pevačku zvezdu kako u Srbiji, tako i u regionu, a u razgovoru za naš dnevni list ekskluzivno je progovorila o prvomajskim praznicima, prvom zarađenom honoraru, porodici i teškim životnim momentima.

Kako je počela da peva u ranoj mladosti, otkrila nam je na koji način je trošila svoju zaradu.

- Imala sam malo godina kada sam počela da zarađujem, i te svoje prve zarađene pare sam davala roditeljima. Ne bih znala šta su tačno radili sa tim novcem, ali verujem da su kupovali sve što je bilo potrebno za sestru i mene. To se nije promenilo ni godinama kasnije, budući da sam oduvek volela da novcem koji zaradim obradujem one koje volim i kupim im nešto što će ih učiniti srećnima - navela je Ražnatovićeva, i istakla da su njeni roditelji bili vrlo strogi.

Ceca

Foto: Alo!

 

- Potičem iz stabilne, tradicionalne, zdrave porodice. Majka mi je bila prosvetni radnik, otac ekonomista. Kod moje majke su postojala jasna pravila, budući da se bavila prosvetom, pa sestra i ja ni u jednom trenutku života nismo bile pošteđene niti su nam se činili ustupci. Morale smo da učimo, znale su se naše obaveze i toga smo se striktno pridržavale. Kako radim od desete godine, nikada mi nije manjkalo volje za radom niti mi je to bilo nešto strano - rekla nam je Ceca, koja se potom dotakla porodice, uz koju je uspela da prebrodi mnoštvo nemilih situacija s kojima se susretala.

 - Kao što znate, mene je život bacao od nemila do nedraga. Bilo je sjajnih i velikih trenutaka u mom životu, ali i onih izuzetno teških. U svemu tome postojale su stvari koje su mi davale vetar u leđa. Na prvom mestu, imala sam najveći oslonac upravo u porodici, a potom i u najbližim prijateljima i fanovima. Da toga nije bilo, verujem da ne bih uspela da dostignem mnoge stvari - ispričala je folk diva, koja smatra da je od izuzetne važnosti da žene budu samostalne.

Ceca

Foto: Alo!

 

- Veoma je važno da svaka žena bude nezavisna i svoja ličnost. Verujem da je to u današnje vreme veoma teško, ali svaka žena treba da veruje u sebe i da zna da će malim koracima uspeti da napravi velike stvari za sebe samo ako počne da ih pravi. Postoji puno stručnjaka koji će imati veliki broj saveta na temu uspeha i istrajnosti. Sa moje strane gledišta, uporan rad i trud uvek donesu rezultat. Važno je da budete istrajni i onda kada nije sve u najboljem redu, kada nije lako. Najvažnije je i obavezno da verujete u sebe - zaključila je Ceca za Alo!.

Psihologija je moja druga ljubav

Iako se bavi muzikom otkad zna za sebe, Ceca otkriva da ju je oduvek zanimala psihologija.

- Muzika je moja prva ljubav, ali da se nisam bavila muzikom, sigurno bih se bavila psihologijom. Psihologija me je oduvek privlačila i zanimala. - navela je pevačica.

Srbi su sjajan narod sposoban za velike stvari

Kako je u srpskoj javnosti odavno poznata kao jedna od najpopularnijih i najvoljenih pevačica, otkrila je po čemu se naša zemlja izdvaja od ostalih.

- Mi smo sjajan narod koji je mnogo puta kroz istoriju pokazao da slogom i zajedništvom može da uradi velike stvari. Svim srcem volim svoju zemlju, i smatram da smo jedinstveni baš takvi kakvi jesmo - rekla je Ražnatovićeva.

Alo/O.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading