Dara Bubamara
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Osim stasom i glasom, pevačica Dara Bubamara često je u centru pažnje i zbog automobila - nekada zbog brze vožnje, drugi put zbog mesta na kome ga je parkirala. A sada je otkrila i zbog čega je njen sin Kosta najviše kritikuje, kada je reč o četvrotočkašima.

- U gepeku držim srca od fanova, uvelo cveće, torbe, cipele i kišobrane, katastrofa je. U životu sam jako uredna, a kola su suprotnost. Sin me kritikuje da imam kese od peciva, flašice od sokova... Moji drugari odu da operu kola kada sam ja na snimanju - rekla je Dara.

Dara Bubamara

Foto: Printscreen/instagram

 

Takođe, otkrila je i da nikada u životu nije ni pokušala da zameni gumu.

- Ne znam da zamenim gumu, nisam nikada ni pokušavala, okrenem telefon da dođe neko - iskrena je bila Dara, koja je nedavno gostovala na koncertu Aleksandre Prijović u Novom Sadu.

- Mene toliko vole ljudi i što pričaju da sam bahata, ništa ne može da promeni mišljenje njihovo o meni. Aleksandra i Filip su mi se zahvalili posle njenog koncerta u Novom Sadu, morala sam da otpevam “Vero nevero” na suvo, mene su kao gosta zvali na bis. Presrećna sam bila - rekla je Dara i dodala:

DARA BUBAMARA PRIZNALA DA JEDNU STVAR NIKAD NIJE PROBALA Pevačica moli druge da joj to urade

Foto: Ataimages

 

- Sin je bio sa društvom na koncertu, rekao mi je: “Okrenuo se Spens, mama sila si”. Kad ti izađeš u tvom gradu gde si rođen, odrastao, klinci skandiraju tvoje ime... Vole me kao osobu, to je najbitnije, zato je bio toliki aplauz, naravno i moja ludačka energija je zaslužna- navela je za Kurir Dara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading