Goca i Jelena
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, otkrila je u jednoj emisije potresne detalje iz detinjstva i odrastanja sa bakom. 

Kako je istakla, Goca je nju ostavila kod bake kad je imala samo tri meseca, dok je ona morala da radi i putuje zbog posla, te je nije viđala tako često. 

Jelena je kod bake, nadomak Kraljeva, živela do 15. godine. 

Jelena Vučković

Foto: Printscreen/instagram

 

Za to vreme, Jelena se jako vezala za baku koju je neizmerno volela, a pre dve godine ju je nažalost izgubila, od čega se još uvek nije oporavila.

Jelena Vučković

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je posle tužnog intervjua, objavila nekoliko fotografija na kojoj pozira sa bakom u bolnici, a ovi tužni prizori setili su je na najgore.

Jelena Vučković

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Jelena je nedavno rasplakala u emisiji prisetivši se bake koja je čuvala i preuzela brigu o njoj kada je pevačica imala samo 3 meseca, te da je majka posećivala kada je imala vremena.

- Baka mi mnogo nedostaje, ona me je od tri meseca podigla, nisam živela sa svojim roditeljima, od petnaeste godine sam se preselila u Beograd. Teško mi je da pričam o njoj, bila mi je sve. Kada je ona umrla, onda je i u meni nekako nestalo sve. I to je taj period, neke dve godine, gde sam pustila da odbolujem, iako nikada ne možemo neke drage ljude da prebolimo, ali pokušavam svaki dan, čuvam je u lepom sećanju, napravila je od mene čoveka, ko zna šta bi bilo sa mnom, bila je jedina u mom životu. Naravno, bili su mama i tata tu, ali je majka bila mnogo mlada, putovala u to vreme, ja joj ne zameram - rekla je pevačica, te istakla da je to ostavilo veliki trag na nju.

- Ja sam uvek bila rame za plakanje, pa me je taj težak život i detinjstvo naučilo da prepoznam kada je nešto dobro, a kada loše i imam to u sebi. Slaba sam na malu decu, jer sam ja tako odrastala i tako me je baka učila. Uvek prepoznam tu neku napuštenu tužnu decu, uvek pomognem, žao mi je, jer donekle vidim sebe. Mala ja koja je imala dosta loših trenutaka u životu, kao i lepih sa bakom, ali sam imala i dosta traumatičnih iskustava, kao i svi što imamo i držimo ih u sebi - započela je Jelena.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading