Marko Miljković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Marko Miljković je noć proveo u policiji, nakon drame na Bežaniji i sukoba sa komšijama.

Miljković je u pratnji policije odveden u Urgentni centar gde su mu konstatovane povrede glave i posekotine po telu. 

Nakon toga, zbog nedoličnog ponašanja prema službenim licima, kada ih je u toku prošle noći više puta vređao i pretio, a na jednog policajca i pokušao da nasrne, Marko je odveden na pregled u Lazu Lazarević. 

Marko Miljković

Foto: Ataimages

 

Treće osnovno javno tužilaštvo zbog svega navedenog odredilo mu je zadržavanje, a prema našim saznanjima, sutra će biti i saslušan

Sada se oglasio Gagi Đogani, koji je prokomentarisao skandal koji je napravio njegov zet. 

ALKOHOL JE UČINIO SVOJE, LUNA JE LJUTA! Gagi Đogani otkrio šta se dešava nakon Markovog hapšenja, evo kakva je situacija u njihovom domu!

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Sve što vi znate znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno na vezi. Sad je kući. Nisam se čuo sa Markom on je u policiji, teško mi je sve ovo palo. Alkohol je uradio svoje, nema objašnjenja. Niko nije dobro Luna nije dobro. Ne znam odakle mu one povrede. Luna je sa decom i loše je - rekao je Gagi. 

- Zabrinuti smo, iznenadio nas je, opet s druge strane... Ne znam. Luna je ljuta, a opet... Žao mi je što se ovo desilo - priznao je Đogani za "Kurir". 

Marko pretio policiji 

Kako smo sinoć saznali, Marko je odbio da uradi alkoholni test, a procena policije je da je Miljković u teško alkoholisanom stanju i sa tim u vezi mu je i izrečena mera zadržavanja, a moraće da plati i određenu kaznu.

- Marko je pretio policajcu već u zgradi malo nakon što se sukobio sa komšinicom sa kojom je imao problem što je dovelo do privođenja. Nakon što je u stanici odbio da uradi alkoholni test određeno mu je zadržavanje, a osim toga,  moraće da plati kaznu od 100.000 dinara. To što je odbio test na alkohol se vodi isto kao da je u pijanom stanju, a u skladu sa tim će policija i postupati - kaže naš izvor i dodaje da sam od Miljkovića zavisi koliko će biti zadržan.

- Procena policije jeste da je Marko u teško alkoholisanom stanju. Ukoliko se njegove pretnje policiji i bahato ponašanje nastave i sutra, sigurno će ga zadržati 72 sata. Ukoliko pred sudijom pokaže pokajanje i dogovori se, platiće 100.000 dinara i izaći do podne. Sve zavisi i od toga da li će ga policajc teretiti  za uvrede i pretnje. Najbolji scenario je da spusti loptu, da se smiri i da se dogovori sa sudijom, plati kaznu i završi haos koji je sam i napravio. Da nije pretio policiji i komšinici ili da je bar pristao na testiranje bez pravljenja haosa i uvreda na račun policije, izašao bi čim bi se otreznio - zaključuje izvor za Alo!.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading