Ceca i Arkan
Foto: Alo/Alo

Cecina nedavna ispovest u kojoj je priznala da svakog dana misli na pokojnog supruga, Željka Ražnatovića Arkana, mnoge je podsetila na njihovu ljubavnu priču.

Arkana nema već 24 godine, a kakav je bio muž i šta je prethodilo činu u kom joj se zakleo na vernost, oktrila je lično Ceca.

- Kada sam kao devojčurak došla u Beograd, bila sam prepadnuta surovim momcima s vrelog asfalta. Naročito sam se plašila dizelaša, tih namrštenih tipova s lancima - rekla je Ceca, koja je u tom trenutku volela da se pohvali da joj je "igranje pištoljem omiljeni hobi".

Arkan i Ceca

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Otac me je kao malu naučio da baratam oružjem. Nije imao mušku decu, pa me je redovno vodio i na fudbalske utakmice. Kada smo Željko i ja prvi put otišli u streljanu, on je onako ironično rekao da mi maksimalno približe metu, da ga, kao ratnog komandanta, ne obrukam. Samo sam ga prostrelila pogledom i tražila isto rastojanje kao i za njega. Nastavio je da me moli da se džabe ne blamiram, a ja sam sav svoj šaržer ispucala u centar mete. Svi su pogledali u Željka, koji je samo rekao: "Slušaj, mala, biću ti veran do kraja života." - opisala je za domaće medije detalje tog događaja Ceca. 

Istom prilikom je otkrila da roditeljima dugo nije smela da prizna da su se Arkan i ona već verili.

- Ma kakvi, gde da im kažem! Krila sam to kao zmija noge. Tek kada smo rešili da se venčamo, rekla sam mojima da ću se udati za Željka, a mama će: "Za Šašića, divno, on je sjajan momak." Kažem: "Ma, koji, bre, Šašić! Udajem se za Ražnatovića!" Ljudi kad ne popadaše. Onda se otac uozbiljio: "Budeš li to uradila, ja ću te se odreći." Znala sam da me samo plaši. Kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu - istakla je Ceca, pa dodala:

Ceca je nakon Arkanove smrti imala samo jednu želju, otkrila kakvu je traumu preživela

Ljubavna priča Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana počela je 1993, a iz nje su dobili sina Veljka i ćerku Anastasiju.

Ceca se svojevremeno prisetila toga kakav život je imala sa njim, te koje njegove osobine je nasledio njihov sin Veljko. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

- U svom životu hrabrije stvorenje nisam srela. To je ona luda odvažnost koja prelazi u egzibicionizam. Taj čovek je sve smeo! Kako žena da ne umre za njim?! Perfektno je govorio pet jezika, pročitao svu svetsku književnost. Vreme tih svojih "odmora" znao je pravilno da iskoristi. Bio je inteligentan tip, plus ludo hrabar, i povrh svega neviđeno nežan. To potpisuje žena koja je s njim pet godina delila i dobro i zlo. U kući je bio prava beba - ispričala je Ceca.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading