Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: HappyTV

Jelena Karleuša sinoć je bila gost "Ćirilice" zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem i predsednikom Demokratske narodne partije u Crnoj Gori, Milanom Kneževićem.

Jelena je poznata kao neko ko javno iskazuje svoje političke stavove i zbog toga je često na meti brutalnih komentara, a nedavno se desio i skandal oko otkazivanja njenog nastupa u Podgodici.

Sada se društvenim mrežama šire objave gde korisnici dele utiske nakon emisije u kojoj je gostovala Karleuša. 

 

 

- Koliko je Jelena Karleuša elokventna, inteligentna, načitana. Koliko ume ne samo da priča, već da drži govor o svim mogućim temama. Svaka čast! O modi, diskografiji, njenom primarnom zanimanju, koliko je tamo najbolja ni da ne govorim. Sad je napadate, a tražićete je jednog dana - napisala je korisnica društvene mreže X. 

Inače, Jelena se prethodnih dana našla u žiži javnosti zbog prepiske njenog, još uvek zakonitog supruga, Duška Tošića i pevačice Severine Vučković. 

Karleuša je samo nekoliko dana pre skandala komentarisala Severininu izjavu o Srebrenici, na šta se osvrnula i sinoć tokom emisije. 

Prodala je veru za novac 

Milomir Marić je spomenuo Severinin postupak zbog kog su se mreže usijale, a Jelena je i to prokomentarisala.

- Žene tog kalibra koje stvarno mogu da prodaju veru za neveru i novac, nije ta tema za ovo mesto i vreme sa ovakvim državnicima i ljudima, ne zaslužuju takvu tabloidnu temu... - bila je jasna Jelena.

Više o tome možete pročitati u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading