Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: HappyTV

Jelena Karleuša je glavna tema u svim medijima, kako domaćim, tako i regionalnim već nekoliko dana, a pogotovu posle sinoćnjeg gostovanja sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u emisiji "Ćirlica".

Lične utiske o tome, pop diva je objavila na svom Instagram profilu:

- Sinoć nisam bila raspoložena u emisiji. Pokušavala sam da se trgnem ali kako biti raspoložen kada je tema bila onako strašna. Žigosanje mog naroda. Ja jesam umorna od ratova, ali sam i borac i lav. Na Balkanu sam poznata kao hrabra i pravična. Zato me pored muzike svi narodi vole. Sve vere. Ja sam za sve te razlike uvek bila slepa. Zato su mi granice uvek bile otvorene i ja dobrodošla svuda. Ali, situacija se promenila kada sam se usudila da branim moju zemlju. Znači ne da zaboravljam šta sam pričala, nego da moju zemlju branim od nepravde. Odjednom sam u očima raznih postala smrad. Prodana, licemerna, prevrtljiva, četnicka ku*va - napisala je Jelena.

Dodala je i "da paradoks bude veći, i u mojoj zemlji došlo je do napada izdajnika".

Jelena Karleuša

Printskrin/Instagram

 

- Došla sam u situaciju da sam saterana uz zid ratujući na pet frontova samo zato što iznosim mišljenje, kojim nikom ne umanjujem stradanje. Nema lošeg naroda. Kad bi neko krenuo na Bosance, šta mislite ko bi prvi imao mu*a da skoči i brani? - zapitala je javno Karleuša, pa dala odgovor:

- Pa, ista ona što je to jedina i činila pre. Ova budala. Zločinci i kriminalci za mene naciju nemaju. Ista priča za Crnogorce, Hrvate, ja branim krvnički i Palestince. Ja nisam Severina da prodajem veru za pare. Za mene zločinci nemaju ni veru, jer ne postoji loša vera. Ali, zato kada branim moju zemlju- razumite. Ako me poštujete i govorite da sam kraljica kada je to u interesu vašeg naroda, ne napadajte me kada ne dam na svoje. Moj narod, niti jedan narod na ovom svetu nije loš. Ne postoji loš narod. Isto tako ne postoji genocidan narod. Ne dozvoljavam da bilo ko da sebi, na primer iz Bosne, Hrvatske, CG ili Makedonije, pravo da to kaže, a glasali ste za to. Ja sam Srpkinja. Baš zato da ne bih bila pristrasna, uvek sam više pominjala Srebrenicu nego Oluju, brzo ste zaboravili, ali ja nisam pi*ka - navela je Jelena, pa krupnim slovima istakla:

- MOM NARODU NIKO NEMA PRAVO DA STAVI NEKAKAV ŽIG. Ili mom detetu. Ako smatra neko da sam zbog toga loša, neka, ljubav prema otadžbini se ne objašnjava, ne pravda i zbog toga se ne izvinjava. Ne postoji genocidan narod. To bi znacilo da smo svi ubice. I pustite priče da se u Rezoluciji ne pominje Srbija. Pa šta je onda srpski predsednik tamo u skupštini UN-a radio? Svratio onako? Niste fer prema mom narodu, a ja vas sve nazivam braćom - zaključila je Jelena.

Karleuša objavila fotografiju s Vučićem, evo šta je poručila

Pop diva Jelena Karleuša gostovala je u emisiji "Ćirilica" zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Ivicom Dačićem.

Jelena se dotakla raznih tema, a danas, kada su se utisli slegli, objavila je fotografiju koja je nastala u pauzama snimanja pomenute emisije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marko

28.05.2024 18:34

Bravo Karleuša,ne voliti svoju zemlju ne voliti svoju državu ne imati nacionalne osečaje za svoj narod i svoju državu je duboki poremečaj u čoveku..To je čovek bez identitaeta i zaslužuje žaljenje,a ako još radi protiv interesa svoje zemlje zaslužuje samo prezir