Marija Kilibarda
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav Bane Vučelić čekaju svoje prvo dete.

Voditeljka je u petom mesecu trudnoće i sa izabranikom čeka devojčicu, a otkrila je da se dobro oseća.

Marija i Bane već duže od četiri godine su u skladnoj vezi, planirali su i venčanje, a malo ko zna da je on nekada bio u vezi sa voditeljkinom koleginicom.

Marija

Foto: Printscreen/instagram

 

On se, kako pišu domaći mediji svojevremeno zabavljao sa Sandrom Drašković, poznatijom kao Sani Armani.

Bane je bio prezadovoljan kako je Sandra izgledala na reviji. S prijateljima je posle izašla u neki klub i zadržala se do kasno. Već sledećeg dana navodno su počele svađe, Sandra je želela da se vrati manekenstvu, a Bane je bio protiv - rekao je izvor za medije tada, prenosi Telegraf.rs pa dodao:

VERENIK MARIJE KILIBARDE BIO ZALUĐEN NJENOM KOLEGINICOM Neko vreme je bio u vezi sa poznatom voditeljkom, zbog ovoga im je pukla ljubav!

Instagram

 

Kako su mediji tada pisali, svađa je bila samo povod za raskid dok je, navodno, pravi razlog bio neslaganje Banetovog oca sa izborom sina jer mu se tobože nije dopadalo da njegov sin bude sa bivšom ženom fudbalera.

Kilibarda se podvrgla vantelesnoj oplodnji 

Kako Alo! saznaje, voditeljka je ostala trudna pomoću vantelesne oplodnje.

Procesu veštačke oplodnje, Marija koja ima 43 godine, podvrgla se pre nekoliko meseci u jednoj inostranoj klinici. Lekari su joj preporučili mirovanje, voditeljka se zbog toga nakratko povukla iz javnosti. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading