Ana Ivanović i Novak Đoković
Foto: EPA/EPA

Ana Ivanović i Novak Đoković bili su veoma bliski, a o razlogu njihove svađe mnogo se spekulisalo u javnosti.

Đoković i Ana se znaju još od malih nogu, a o razlogu svađe se ni jedno ni drugo ne oglašavaju javno.

Ana Ivanović i Novak Đoković

EPA

 

Jedno drugom nisu bili gosti na svadbi, a nakon toga zajedničkih fotografije bilo je sve manje.

Odnos Ane Ivanović i Novaka Đokovića nije ni nalik nekadašnjem, međutim, međusobno poštovanje i dalje postoji s obzirom na to da Ana Ivanović ne štedi reči hvale kada god se nametne prilika da priča o Novaku i njegovim podvizima.

"Svako je krenuo svojim putem"

- Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji… Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj - rekla je Ana i dodala:

epa

EPA-EFE/FILIP SINGER

 

- Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih grend slem titula - ispričala je Ana u intervjuu za „Eurosport“, a jednom prilikom takođe otkrila i zbog čega se divi Noletu.

- On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno - govorila je naša najuspešnija teniserka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading