Reper Pljugica
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Đorđe Ćulafić, poznatiji kao Džordži, otkrio je da mu je Luka Bjelić Pljugica "ukrao" pesmu.

Kako je otkrio, Pljugica je došao kod njega u studio i tražio da mu on uradi pesmu, a nakon toga se više nije javljao. 

Reper Pljugica

Nikola Todorović/Alo!

 

- Došao je u studio, ja sam puštao par demoa i tada sam mu pustio jedan demo. To je bio period kad se tek razdvajao od Desingerice i tada mi je rekao da mu trebaju pesme i da hoće neku baladu. U tom trenutku nisam imao te kao letnje balade i bio sam u fazonu: "Imam ovu pesmu, to je luda stvar". Dečku se svidi pesma i evo ti je, radi, pa ako uspete nešto super. Niko nikog ne cima, ja rekoh i pesma je stala, kad ono lik izbacuje saund na TikToku. Rekoh: "Brate, da li si planirao nešto, da se dogovorimo?" I on meni tek na dan izbacivanja pesme šalje: "Džordžika, za šta hoćeš da te potpišem?" - rekao je besno Džordži, pa dodao: 

- Pesmu je pretvorio u đubre, ne možeš to da radiš, brate. On je meni rekao da je njemu čast da meni radi pesmu. D*vaj ga, majmune, ti si kod mene došao u studio. Nismo čuvali ovce zajedno, a i nisam jedini kome je to uradio. Da je normalan lik, odradio bi normalnu pesmu, ali je on pretvorio nešto što možda vredi u nešto što sigurno neće vredeti jer je s*anje - rekao je pevač u podkastu "Ispod nule". 

Džordži

Photo: IDJ Videos

 

Pljugica se pomirio sa Radanovićem

Reper Luka Bjelović, alijas Lule Pljugica, pomirio se sa pevačem Slobom Radanovićem. Kao dokaz da su zakopali ratne sekire usnimili su i zajednički selfi. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading