Đani
Foto: Printscreen/Foto: PaparacoLov

Folk pevač Radiša Trajković Đani doživeo je  neprijatnu situaciju.

Naime, kako je otkrio, nedavno je vraćen sa graničnog prelaza, a za sve je kriva njegova supruga Slađa.

- Juče me razočarala strašno. Hteo sam da uzmem njen auto, imao sam nastup i uputio se ka Bosni. Kada sam stigao do granice policija mi je rekla: "Gospodine Trajković, morate nazad". Auto nije bio registrovan. Poludeo sam. Morao je sin da dođe i dotera mi drugi auto - rekao je Đani, a Slađa se odmah nadovezala:

ĐANIJA POLICIJA VRATILA SA GRANICE Drama u porodici folkera, supruga Slađa kriva za sve

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nisam namerno. Taj automobil ja retko kad vozim. Imam malog "smarta" kojeg vozim po gradu, a taj automobil vozim samo kada idem dalje i stvarno nisam znala. Jednostavno sam zaboravila, eto - istakla je Slađa u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Slađa: "Kad muškarac kaže da vas nije prevario, znajte da laže"

Đanijeva supruga je nedavno iznenadila izjavom o prevari, istakavši da nema muškarca koji to nije uradio, ili eventualno pomislio.

- Bude neki krizni period, ali tu neko mora da spusti loptu. Ja inače nisam svađalački tip, iako sam bučna dok pričam. Moramo imati tolerancije, ako ima ljubavi, ima tolerancije i praštanja - kaže Slađa, koja je uverena u to da joj je suprug bio neveran.

- Ta ili taj, nebitno, ko kaže da nije, verujte, laže. Ne postoji muškarac koji bar u mislima nije prevario, ako nije u stvarnosti. Nikad to lično nisam videla, ali sigurno da jeste, pogotovo on! Ali od 2019. je predobar - rekla je Slađa usred emisije, dok je Đani sve vreme ćutao i gutao knedlu koliko mu je bilo neprijatno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Tesla

02.06.2024 23:09

Ko je ovaj tip sa naocalama levo od Djanija.