Rada
Foto: Alo/Foto: Alo!

Rada Manojlović nikad nije krila da je Milana Stankovića ostavila zbog košarkaškog menadžera Momira Gajića, a sada je otkrila i neke nepoznate detalje iz veze s njim.

Njihova kratka romansa završila se, prema njenim rečima, krajnje nesportski.

- Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao “bivši dečko Rade Manojlović” - izjavila je tada za domaće medije pevačica, a onda dodala:

- Pored moje karijere, smetala nam je i daljina. U vezi je bilo i prelepih trenutaka, ali i daljina je učinila svoje. On živi i radi u Americi, a ja u Srbiji. Neko vreme smo uspevali da uskladimo obaveze i viđamo se, ali česta razdvojenost je presudila - objasnila je Rada.

Ipak, ispostavilo se da je bilo i drugih "remetilačkih faktora".

- Njegova sestra me nikad nije cenila, ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - otkrila je za Rada, koja je posle Momira bila u vezi s Harisom Berkovićem.

Rada i Haris

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Htela sam da se ubijem jer sam se zaljubila

Rada Manojlović godinama je bila u odnosu sa Milanom Stankovićem, a jednom prilikom je otkrila kako je došlo do kraha njihove ljubavi.

Sa Milanom je i dan danas u prijateljskim odnosima, a svojevremeno je razmišljala o suicidu zbog ljubavnog kraha.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading