DOK SE PIŠE O MOM STANJU, JA SAM... Hitno oglašavanje trudne ćerke Voje Brajovića, prolazi kroz pakao zbog nevremena u Beogradu
Foto: Printscreen/instagram

Naslednica legendarnog glumca Voje Brajovića, takođe glumica Iskra Brajović, u drugom je stanju.

Ona je nedavno otkrila javnosti da se pomirila sa suprugom Sinišom, par već ima ćerku, a pomirenje je usledilo tri godine nakon raskida.

Iskra se sada oglasila putem društvene mreže Instagram, te otkrila kroz kakav pakao je prošla usled olujnog nevremena koje je zahvatilo Beograd juče i danas.

Iskra je objavila i fotografiju trudničkog stomaka i tom prilikom otkrila zbog čega je, sve do sada, krila trudnoću.

- Sinoć smo imali poplavu u stanu, kao da smo upali s čamca u reku... I ceo dan sam u krpama i čaršavima po podu, nosamo stvari u perionicu i sušionicu jer smo bukvalno sve od tkanine iskoristili da se pokupi voda... E, tako mrtvoj umornoj, javljaju mi drugarice da se piše o mojoj trudnoći broj dva, koju sam, zbog početnih komplikacija, vešto krila od mnogih...I tad shvatim, ma nek je više lepih vesti! Poplava se reši lako. A i voda se pušta za sreću, što se kaže! Živeo život - napisala je Iskra.

Nema dobar odnos sa ocem

Glumica Iskra Brajović, ćerka glumca Voje Brajovića, svojevremeno je ispričala da sa ocem nema idealan odnos.

Naime, Iskra je ocu Voji podarila unuku Ines, a sa ocem se viđa, neguje odnos, ali svojevremeno je otkrila da je to ipak daleko od savršenog.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading