Marija Balaban
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Reper Stefan Đurić Rasta priredio je iznenađenje svojoj 12 godina mlađoj devojci Mariji Balaban. Rasta je iznajmio brod samo za njih dvoje, a povod je njen rođendan.

Marija Balaban

Foto: Printscreen/instagram

 

Marija danas slavi 23. rođendan, a veče uoči važnog datuma, provela je s Rastom na brodu. Prvo su večerali i to zlatnim priborom, usledila je i torta u obliku srca, potom i spektakularni vatromet.

Marija Balaban

Foto: Printscreen/instagram

 

- Hvala za ovu nezaboravnu noć - napisala je Marija na svom Instagram profilu i označila svog dečka Rastu, uz emotikon srca i broj svojih godina.

Marija Balaban

Foto: Printscreen/instagram

 

Rasta i Marija su već duže zajedno, ona je prva reperova javna veza nakon razvoda od Ane Nikolić. Njih dvoje su počeli i zajednički život u njegovom penthausu na Vračaru.

Rasta nasmejan i srećan, devojka objavila zajedničke slike

Bivši suprug Ane Nikolić Stefan Đurić Rasta već mesecima unazad ima novu ljubav, a kako su mediji saznali, reč je o 12 godina mlađoj Mariji Balaban.

Marija u inostranstvu studira glumu i vrlo je popularna na TikToku, gde ima veliki broj pratilaca. Ona na društvenim mrežama deli savete devojkama i napominje da treba da cene sebe.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading