POMISLILA SAM "ŠTA SAM JA RODILA?" Pevačica posle porođaja saznala za bolest sina: Bio je mali i crn, kao pivska flaša
Foto: Printscreen/instagram

Nadežda Biljić pre nekoliko godina na svet je donela sina Longa, a jednom prilikom otkrila je da se naslednik prvih 11 meseci života hranio na sondu.

Biljićeva je taj period navela kao najteži u životu, te otkrila kako je izgledao.

- Došao je pedijatar kada sam probudila iz anestezije da me pita da li je muško ili žensko. Ne znam šta da kažem… Porodila sam se hitno carskim rezom, ali kada su muška deca pod stresom onda im se povlači polni organ i sećam se da sam taj dan sa sve kateterom i ranom krenula da ustanem. Tada je bila ekspanzija korone, nisam smela da ga uhvatim za ruke. Imao je kilogram i trideset grama, pampers najmanji je bio do pola njega, bio je crn, on je bio kao pauk. Nisam smela da ga pipnem, pomislila sam šta sam ja rodila, bio je premali, kao pivska flaša. Taj dan sam ga videla i taj dan su ga odveli sa Narodnog fronta na Institut za neonatologiju i tu je bio od marta do jula meseca. Doktorke na Institutu i sestre, svaka im čast, svaki dan smo zvali u određeno vreme, slali su nam slike deteta - ispričala je Biljićeva, pa dodala:

POMISLILA SAM

Foto: Dejan Milićević

 

- Samo ja znam kako mi je bilo. Nisam ni bila svesna šta se dešava, možda bi mi bilo teže da sam mogla da ga vidim. Možda bi mi bilo teže kada bi ga uzela na grudi ili kada bi imala priliku da ga dojim, možda bi mi bilo teže da se rastajem od njega svaki put - rekla je ona i otkrila da je sin imao nezreo jednjak.

"Pluća su mu se napunila vodom"

 

- Hranio se na sondu 11 meseci. To je bio poseban pakao. Danas ima četiri godine i kad god mu priđem nosiću nikako ne da. Najteže je bilo njemu, najteže mi je palo kada sam gledala svoje dete i razmišljala da se on nikada neće osloboditi sonde i to što ja svoje dete ne mogu da uzmem normalno. Desilo se dva puta da mu se sonda izvukla i da su mu se pluća napunila vodom, pa smo morali da idemo u bolnicu da ležimo dva tri dana, da se ponovo vrati sonda pa kući, ali hvala Bogu sve je to iza nas - ispričala je Nadežda u teškoj ispovesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading