Tamara Milutinović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Tamara Milutinović i Darko Jevtić danas prave gala svadbeno veselje i crkveno venčanje, nakon što su se prošle godine venčali u krugu najbližih ljudi.

Fudbaler je došao po mladu u porodični dom u Rušanj, gde je pucao iz puške i iz prve pogodio jabuku, a zatim je usledilo okupljanje kako bi Darko video Tamaru.

FUDBALER ZAPLAKAO KAD JE VIDEO MLADU Tamara Milutinović na sebi ima 20.000 evra, ovo su svi detalji gala svadbe

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je blistala u raskošnoj beloj venčanici prekrivenoj kristalima i šljokicama bez ramena, uz koju je ukombinovala šik nakit - ogrlicu i minđuše.

Milutinovićka nije žalila novac z svoju venčanu haljinu koja je izrađena po meri i nakit koji u stigli iz inostranstva, a sve ukupno koštalo je čak 20.000 evra.

U ruci je držala buket od belih božura koji simbolizuje lepotu.

Mladenci su praćeni muzikom i svatovima krenuli ka Hramu Svetog Save gde će biti održano vemnčanje i krštenje. Nakon toga slavlje će se nastaviti u poznatom prestoničkom restoranu gde će okupiti pola estrade.

Kupio ju je za 5.000 evra

Tamara je izašla iz svoje porodične vile u nestvarnoj venčanici prekrivenoj kristalima nakon što je stigao njen suprug Darko Jevtić.

Darko je za mladu iskeširao ni manje ni više nego 5.000 evra. Nakon što je prošao sve običaje, na red je došao i izlazak mlade iz vile.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading