Tamara Milutinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Tamara Milutinović udala se za svog partnera Darka Jevtića u crkvi samo godinu dana nakon opštinskog venčanja.

Kako tradicija nalaže, fudbaler je došao po pevačicu da je izvede iz njenog porodičnog doma.

Tamara Milutinović

Foto: Ataimages

 

S obzirom na tradicionalnu porodicu lepe pevačice, Jevtić je ispoštovao sve običaje, a za mladu iskeširao ni manje ni više nego 5.000 evra. Nakon što su prošli sve običaje, na red je došao izlazak mlade iz vile.

Mlada je za crkveno venčanje izabrala dugu venčanicu sa šljokicama i kristalima bez ramena s raskošnim nakitom. Iz kuće je izašla sa ćerkom u naručju, a Darko je Tamari odmah pritrčao u zagrljaj i poljubio je.

Mladoženju, koji je stigao u belom džipu u pratnji prijatelja, rodbine, kuma, odmah po dolasku sačekao je izazov, pa je tako prvo morao da puca u jabuku.

Venčanje je bilo u Hramu Svetog Save, gde je par ovom prilikom i krstio svoju naslednicu Emili.

Proslava venčanja i krštenja održava se u jednom od najskupljih prestoničkih restorana u Beogradu.

Podsetimo, kako je Alo! ekskluzivno pisao, Jevtići su venčanje i krštenje platili više od 30.000 evra.

- Tamara i Darko zaista su našli sreću jedno pored drugog i otkako su imali građansko venčanje, bila im je velika želja da se venčaju pred Bogom. S obzirom da imaju Emili, isplanirali su da spoje venčanje u crkvi i njeno krštenje prve nedelje juna - kazao nam je tada naš izvor blizak lepoj Tamari, a potom i otkrio:

- Iako je Tamara skromna, Darko je taj koji joj je stotinu puta rekao da ne gleda na finansije i da organizuje sve po svojim zamislima i da ne razmišlja o troškovima. Iz tog razloga su odabrali najskuplji restoran u prestonici i pozvali oko 300 zvanica, od kojih mnogobrojnu porodicu, bliske prijatelje i kolege. Samo sala ih je koštala nešto manje od 30.000 evra, a pored toga i dekoracija, muzika, stajlinzi, torte i crkva - naveo je izvor tada.

Inače, Tamara je već godinama jedna od najangažovanijih pevačica, a otkako je dobila ćerku Emili, posvetila se majčinstvu i pauzirala sa projektima i nastupima.

Piše: Olivera Konatar

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading