ONA JE JEDAN OD FAVORITA ZA POBEDU U ZVEZDAMA GRANDA! Ceca joj je mentorka, a glasom je opčinila region!
Printscreen

Finale muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" održače se sutra, a među favoritima za pobedu izdvojila se mlada pevačica Šejla Zonić.

Šejli je mentorka Ceca Ražnatović, rođena je 1994. godine u Nemačkoj, a detinjstvo je provela u jednom selu nadomak Sanskog Mosta, dok sa suprugom danas živi u Tuzli.

Zonićeva je svojim glasom i stasom opčinila Srbiju, ali i region, a pojedini članovi žirija nisu krili da im je ona favorit, budući da ima sve ono što je potrebno za pobedu.

Šejla se prijavila u pomenuto takmičenje zbog supruga, a sada je progovorila i o detaljima.

 

 

- Ja sam uvek imala strah od neuspeha, javnosti. I onda je meni moj Armi rekao da je Grand gigant po pitanju marketinga, i ja kao sve je to super ali šta će reći moje kolege i profesori sa fakulteta. A onda sam se pitala a šta ja želim? Mislila sam da nisam dorasla svemu tome. Onda sam kada je bila audicija u Bosni rekla svom suprugu "Jel želiš da kreneš sa mnom?" i od tada je sve počelo. Zvezde Granda su me prosvetlile. I eto nedavno sam pevala na nekoj svadbi gde sam dobila neki ogroman bakšiš koji sam na kraju vratila, jer nije sve onako kako izgleda i mnogi su rekli "Eto toliko si dogurala, iz koncertnih dvorana pevaš na svadbama" a ja kažem da sam samo krenula da zarađujem onoliko koliko mi treba da bih u muzici napredovala, a ne da bih pevala koncertne dvorane i jedem kečap i pirinač - rekla je Šejla u jednom podkastu.

 

 

Dok je Šejla govorila, u jednom trenutku prekinula ju je njena mentoka, folk zvezda Ceca Ražnatović.

-Šejla, nemoj biti skromna! - dobacila joj je mentorka, a Zonićeva je priznala da je Ceca često kritikuje.

- Dobro, dobro! Imam problem sa skromnošću, ali stvarno ima puno dobrih kandidata. Smatram da treba da budemo realni prema sebi iako mi Ceca stalno govori "Grizi, samo oštro, napadaj" - priznala je pevačica.

Rođaka je čuvenog pevača

Čim je ugledala talentovanu devojku iz Bosne, Marija Šerifović odmah je prepoznala sa društvenih mreža, gde je Zonićka veoma aktivna.

Šejla nosi nadimak bosanska Adel, a i rođaka je poznatog pevača Kemala Malovčića.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading