Dejan Stanković Kralj
Foto: Alo/Alo

Bivši voditelj Dejan Stanković Kralj prvi je Srbin u istoriji koji je postao kandidat iz Brisela za Evropski parlament, a sada nam je otkrio šta na prvom mestu planira da uradi od para zaradjenih u politici!

Naime, Dejanova velika želja je da novac da svetim mestima, kao i domovima za nezbrinutu decu.

- Evropski izbori u Belgiji su za tri dana, a ja se nalazim na listi flamanske stranke CD&V pod brojem 9 kao jedini kandidat iz Brisela i ovom prilikom bih sve naše ljude koji žive u Belgiji pozvao da glasaju za mene. Prva stvar koju planiram da uradim ako udjem u Evropski parlament je da godinu dana doniram celokupnu platu evroposlanika za izgradnju manastira na Kosovu kao i za izgradnju prihvatilišta za napštenu decu. Kao diplomirani pravoslavni teolog i dugogodisnji profesor zahvalan sam Bogu na svakom novom danu koji mi pruža, svaki dan gledam kao bozji dar i zato se trudim da usrećim druge ljude, jer samo tako pronalazim sopstvenu sreću - rekao nam je Kralj.

Inače, Stanković uskoro izdaje svoju autobiografiju na flamanskom jeziku od 150 strana u kojoj je opisao svoj zivot od siromaštva do kandidature za evropski parlament.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading