Šejla Zonić
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Šejla Zonić je pobednica takmičenja "Zvezde Granda", u kojem joj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović.

Šejla je osvojila srca publike i žirija sa impresivnih 132.014 glasova od ukupno 529.000. Tokom ovog takmičenja, njen mentor bila je pevačica Svetlana Ražnatović Ceca.

Zvezde Granda

Foto: TvPink

 

Mlada i talentovana pevačica Šejla Zonić zauzela je posebno mesto na muzičkoj sceni ovogodišnjeg takmičenja "Zvezde Granda".

Osvojila je srca žirija i publike svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima i scenskim nastupom, a poznata je i kao najobrazovanija kandidatkinja u istoriji ovog popularnog muzičkog šoua koji traje više od dvadeset godina.

Rođena u Nemačkoj, Šejla se ubrzo preselila u Sanski Most gde je provela detinjstvo. Njena ljubav prema muzici bila je očigledna još od malih nogu. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja. Nakon srednje muzičke škole, upisala je Muzičku Akademiju u Sarajevu, gde je nastavila usavršavanje.

Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori su je često hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnica svoje generacije.

Tokom svog učešća u "Zvezdama Granda", Šejla je imala priliku da pokaže sve što je naučila tokom godina obrazovanja i rada na sebi.

Izvodila je pesme različitih žanrova, od popa i zabavne muzike do narodnjaka.

Njeni nastupi bili su tehnički savršeni, emocionalno bogati i izuzetno profesionalni. Žiri je bio impresioniran njenom sposobnošću da prenese emocije kroz pesmu, dok je publika uživala u svakom njenom izvođenju.

Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading