Šejla Zonić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Šejla Zonić je pobednica takmičenja "Zvezde Granda", u kojem joj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović.

Tim menadžera će se pobrinuti oko nastupa i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama. A za sve to, pored Šejle, zaslužan je i njen suprug, tvrdi ona.

Armin i Šejla već dugo uživaju u ljubavi, a u maju 2022. godine izgovorili su sudbosno „da“ na velikom venčanju i proslavi gde su okupili članove porodice, prijatelje i kolege.

Naime, njen suprug je pred samo finale poslao jaku poruku na društvenim mrežama i otkrio simbol broja 8 pod kojim se takmičila njegova supruga.

- Ja kao Šejlin suprug pozivam sve ljude na glasanje večeras, a posebno vas koji nikad niste glasali. Iskreno, ja sam glasao samo jednom u životu za Mirzu Selimovića, koi je pobedio. Šejla je pod rednim brojem 8, koji je i simbol beskonačnosti. Interesantno poklapanje. A pobediće onaj čija se publika najviše angažuje, sretno svim takmičarima, rekao je u videu.

Zvezde Granda

Foto: TvPink

 

Inače, Šejla je osvojila srca publike i žirija sa impresivnih 132.014 glasova od ukupno 529.000. Tokom ovog takmičenja, njen mentor bila je pevačica Svetlana Ražnatović Ceca.

CECA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O NAPADIMA NA ŠEJLU!

Šejla je tokom takmičenja pretrpela sajber nasilje, a kako je folk diva istakla obema je bilo jako teško, ali su odlučile da se sve do finala ne oglašavaju, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading