Šejla Zonić
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Šejla Zonić je pobedila na takmičenju "Zvezde Granda", uz podršku svog mentora Svetlane Cece Ražnatović.

Šejla je osvojila srca publike i žirija, prikupivši impresivnih 132.014 glasova od ukupno 529.000.

Naime, pred svoj nastup ona je objavila sliku gde je našminkana, te su se društvene mreže usijale. 

Šminka je naglasila samo njenu prirodnu lepotu, a mnogi su pohvalili njen prirodni izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijana_m_mua

 

"Svaka čast, ovo je prirodna lepota", "A gde su fileri i silikoni?! Ni filera, ni preuveličanih usana! Bravo"... - nizali su se komentari...

 

Ovo je teška životna priča pobednice Zvezda Granda

Iako je najobrazovanija kandidatkinja koja se ikada takmičila u ovom popularnom muzičkom šou koji postoji više od dvadeset godina, Šejla je jednom prilikom ispričala da je tokom pandemije ostala bez novca.

- Sestre su mi priskočile upomoć, jedna je poslala pomoć da platim kiriju tri meseca, a druga za kraj magistarskog. Nerviralo me je kod mene jer nikada nisam htela da tražim pomoć, bilo me je stid, to mi je bio poraz. Osećala sam se strašno usamljeno, panični napadi, napadi anskioznosti sa pitanjem šta sam do sada radila. Pitala sam se šta radim, jedem u ovom gradu rižu i kečap, nemam maletne šta da jedem. Nisam imala obraza od roditelja bilo šta da tražim jer je otac bio bolestan, živeli su samo od njegove penzije. Bilo mi je glupo da ja prava i zdrava tražim, sama sam htela i eto mi sad. Shvatila sam da ne može tako i da treba da krenem na psihoterapiju da se malo „reprogramiram“- ispričala je Šejla koja je donela odluku da se vrati u Sanski most i počne ispočetka, više o njenoj ispovesti možete pročitati ovde.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading