Dragana Kosjerina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Voditeljka Dragana Kosjerina juče se u Beogradu, u Crkvi Svetog Marka, zaklela stomatologu Bojanu Perduvu na večnu ljubav.

U međuvremenu je otkriveno i da je par venčao Patrijarh Porfirije, a sama ceremonija trajala je oko sat vremena.

Mnogi su se pitali šta je potrebno da Patrijarh venča i obične građane, a SPC se oglasila tim povodom.

Dragana Kosjerina

Foto: Ataimages

 

- Naravno da Patrijarh može da venča i obične građane. Svi su isti pred Bogom. Inače, nadležan za venčanje u crkvi je paroh, ali ako neko ima neku posebnu želju, obraća sekabinetu Patrijarha, ako to dozvole okolnosti i obaveze on će vas i venčati - objašnjavaju u SPC.

- I ne samo to, iako SPC nema zvanični cenovnik usluga za obrede kao što su venčanja, krštenja ili sahrane, u većini eparhijacene evidentno postoje i veoma se razlikuju. Prema tome, dok će vas venčanje u nekoj beogradskoj crkvi ili manastiru u proseku koštati oko 20.000 dinara, srpski patrijarh će to učiniti besplatno - navodi se u objašnjenju, piše Telegraf.

Gala slavlje u luks hotelu u Beogradu

Dragana i Bojan su odlučili da proslavu upriliči u jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu, a na spisku zvanića naći će se sto ljudi.

Među prvima na gala proslavu su stigle kolege Dragane Kosjerine, voditeljka Kristina Radenković koja je blistala u elegantnoj toaleti, Sandra Perović, kao i voditelj Stefan Popović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Србислаб

09.06.2024 21:34

Овај патријарх је патријарх богатих. Код њих иде на славу венчава их и држи опело. То није посао истог нека се угледа на патријарха ПАВЛА.