Šejla Zonić
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Šejla Zonić pobedila je u finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". 

Šejla je svojim prvim pojavljivanjem u takmičenju raspametila žiri i gledaoce.

Takmičarka iz Tuzle predstavila se tada pesmama "Ne dam bolu da me slomi" Verice Šerifović i "Nismo smeli" Jovane Nikolić i Marije Šerifović, kojim je dobila komplimente da je nova zvezda rođena. 

Šejla Zonić

Printscreen/Zvezde Granda

 

Čim je ugledala talentovanu devojku iz Bosne, Marija Šerifović odmah je prepoznala sa društvenih mreža, gde je Zonićka veoma aktivna.

- Da li si ti nekad snimila moju pesmu za reel, da li si ti ta Šejla sa Instagrama? - zanimalo je Maru, a takmičarka je odgovorila potvrdno.

- Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu lepotu, a sedim ovde 48 godina, tako da bravo, čestitke na tome! 

Šejla nosi nadimak bosanska Adel, a i rođaka je poznatog pevača Kemala Malovčića.

- Mnogi su me pitali da li imam nekog od kog sam nasledila muzički talenat. Naravno, imam. Mnogi vole njegovu muziku, a neki baš i ne. Kemal Malovčić je moj ujak i mamin brat - otkrila je pevačica, koja će biti u timu Cece Ražnatović.

 

 

- Jeste li videli kako peva ona moja sestričina? Ona peva i na engleskom, sve peva, svira, ona je profesor - rekao je Kemal, a Šejla mu se javno zahvalila na ovim rečima: 

- Srećna sam što me daidža ponosno hvali. 

 

 

Kemal Malovčić se oglasio i pred samo finale kada je pozvao ljude da glasaju za Šejlu, te istakao da zaslužuje pobedu. 

- Moj daidža Kemal Malovčić mi je davno rekao "Prvo škola, pa onda karijera". Taj savet nikada neće otići u zaborav jer sam ga poslušala - priznala je Šejla neposredno pred finale. 

Inače, Šejla je bila pevačica čuvenog sevdah benda Divanhana. Grupa je snimila duet i s našom Danicom Krstić još 2019. godine. Divanhana je na svom prvom albumu obradila i veliki hit "Kafu mi draga ispeci" Predraga Cuneta Gojkovića s popularnom turskom glumicom i pevačicom Suzan Kardeš.

Veliku podršku tokom takmičenja pružao joj je suprug Armin, kome je i posvetila pobedu u "Zvezdama Granda". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Istina

10.06.2024 13:32

Samo u Srbiji , narodi druge nacionalnosti mogu da pobedjuju. Kod njih divnih ,to ne moze. Toliko o losem srpskom narodu. Pametnom dovoljno.