Džejla i Šejla
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Šejla Zonić pobedila je ove godine u "Zvezdama Granda". Ona je u finalu osvojila neverovatnih 132.014 glasova publike od ukupno 529.000.

Pevačica je nedavno gostovala u jednom podkastu gde je govorila o svom životu, počecima, karijeri ali i nemaštini.

Šejla je rođena u Nemačkoj, gde su njeni roditelji izbegli kada se desio rat u Bosni. Prve četiri godine provela je u Nemačkoj, a nakon toga vratili su se u Bosnu gde su živeli u jednom selu.

Šejla Zonić

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica ima i dve starije sestre koje su je čuvale dok je bila mala, pa nije bilo potrebe da ide u vrtić. Osnovnu školu završila je u Sanskom Mostu, a tamo je i napravila prve muzičke korake.

Međutim, ono što je malo ko znao, jeste Šejlino godište. 

Šejla Zonić

Printscreen

 

Pobednica Zvezda Granda ima 29 godina, a kako priznaje, nije želela ranije da se prijavi na takmičenje. 

Kako je istakla, prvo je želela da završi školu, pa onda da krene sa karijerom. 

Tokom svog učešća u "Zvezdama Granda", Šejla je imala priliku da pokaže sve što je naučila tokom godina obrazovanja i rada na sebi. Od pevanja popa, preko zabavne muzike, do narodnjaka. Njeni nastupi su bili tehnički savršeni, emocionalno bogati i izuzetno profesionalni. Žiri je bio impresioniran njenom sposobnošću da prenese emocije kroz pesmu, dok je publika uživala u svakom njenom izvođenju.

Šejla

Foto: Ataimages

 

Šejla je najobrazovanija takmičarka u Zvezdama Granda 

Šejla Zonić pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja. Nakon srednje muzičke škole upisala je Muzičku akademiju u Sarajevu, gde je nastavila usavršavanje.

Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori su je često hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnica svoje generacije.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading