Zvezde Granda
Foto: ATA IMAGES/Foto: Shutterstock

Šejla Zonić ovogodišnja je pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koja je u finalu osvojila neverovatnih 132.014 glasova publike od ukupno 529.000.

Tokom muzičkog takmičenja mentorka joj je bila Ceca Ražnatović, a već prilikom prvog pojavljivanja Šejla je raspametila žiri i gledaoce. 

Ono što je posebnu pažnju privuklo je i činjenica da je Šejla poreklom iz BiH, kao i detalj da u Zvezdama Granda poslednjih godina uglavnom pobeđuju takmičari iz pomenute zemlje.

Zvezde Granda

Foto: Printskrin

 

To je bilo dovoljno da se navuče gnev naroda koji prati ovaj šou-program, naročito nakon što je usvojena rezolucija o genocidu u Srebrenici.

Pojedini Srbi koji su ostavljali komentare na društvenim mrežama smatraju da nije u redu da nam se dodeđuje epitet "genocidnog naroda", a u našim takmičenjima pobeđuju uglavnom ljudi drugih nacionalnosti, što nije slučaj u Hrvatskoj i Bosni.

- "Samo u Srbiji narodi drugih nacionalnosti mogu da pobeđuju. Kod njih to ne može. Toliko o lošem srpskom narodu. Pametnom dovoljno", "Kod nas su svi dobrodošli, uvek smo bili takvi, ali bitno je da nam dodeljuju epitet da smo najgori na Balkanu", "Bitno da smo mi genocidni, a u Zvezdama Granda već godinama pobeđuju Bosanci", "Zvezde Granda, kao i ostala takmičenja, su slika i prilika da su u Srbiji svi prihvaćeni, bez obzira na nacionalnost i boju kože, tako je uvek bilo" - bili su samo neki od komentara.

Ceca o napadima na Šejlu 

Šejla je tokom takmičenja pretrpela sajber nasilje, a kako je folk diva istakla obema je bilo jako teško, ali su odlučile da se sve do finala ne oglašavaju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Шумадинац

10.06.2024 17:59

Е Срби будале били и остали