DA SAM MUŠKO, BILA BIH GEJ Naša pevačica šokirala javnost priznanjem, svi se pitaju s kakvim partnerima je u vezi
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Pevačica Zejna Murkić već godinama je prisutna na domaćoj javnoj sceni, a sada je otkrila kako bi se ponašala da je nekim slučajem muškarac.

Zejna je gostovala u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj je odgovarala na brojna pitanja, jedno od njih je bilo: Da si muško na jedan dan, kako bi ga provela?"

- Ja da sam muško, sigurno bih bila gej. Bila bih previše ulickani momak, koji je uvek tako lep, spreman, odgovoran. s čistom sobom, raspremljenom, tim sindromom asepsola. To mislim da retko koji strejt muškarac radi - navela je Zejna, pa dodala da smatra da su podele, inače, nepotrebne. 

DA SAM MUŠKO, BILA BIH GEJ Naša pevačica šokirala javnost priznanjem, svi se pitaju s kakvim partnerima je u vezi

Foto: Ataimages

 

- Mislim da na isti način mogu muškarci i žene, da budu odgovorni i neodgovorni, tako da sam muško, imala bih samo muško telo. Ostalo bi sve bilo isto, bukvalno.

Potom je istakla kako doživljava sebe samu:

- Ja sam ti žena, lider, direktor, organizator - rekla je za Prva TV Zejna, a njene reči su izazvale brojne komentare.

- "Valjda svaki muškarac treba da je čist, pedantan i da vodi računa o izgledu, bio strejt ili gej. Sa kakvim li se to partnerima ona viđa?" - zapitao se jedan korisnik Instagrama. 

Pala sam u nesvest nasred ulice jer je raskinuo sa mnom

Zejna, koja je stekla veliku popularnost u takmičenju Pesma za Evroviziju, progovorila je o krahu ljubavne veze, pa otkrila je na šta je sve spremna kako bi zadržala mukarca kog voli.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading