BILJANI JEVTIĆ(64) SEVNULA BRADAVICA Eksplicitna fotografija pevačice uzdrmala mreže, sve se vidi!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Biljana Jevtić je jedna od pevačica čiju karijeru, baš kao ni privatni život, nisu pratili skandali, a sada se pojavila njena provokativna fotografija koja je zapalila društvene mreže.

Mnogi su zaboravili, a mlađe generaciji i nisu imale priliku da vide da je pevačica u mladosti bila prava lepotica. Mnogi muškarci su trčali za njom, ali je ona svoje srce poklonila kolegi Aleksandru Aci Iliću, sa kojim je u skladnom braku. Imaju i sina Ivana.

Bilja Jevtić

Printscreen

 

Biljana je prošlog oktobra napunila 64 godine, a kako je izgledala pre tri decenije, vidi se na fotografijama koje su isplivale na internetu. Nastale su na početku njene karijere, a Biljana se, svesna atributa koje joj je majka priroda podarila, za potrebe raznih snimanja često obnaživala i isticala velike grudi i batake. Zbog toga je u narodu postala poznata pod nadimkom "Biki Siki".

Bilja Jevtić

Printscreen

 

Ovaj trend je bio aktuelan i osamdesetih godina među pop i folk izvođačima, a Biljana je, kao i njene koleginice, napravila ovaj set provokativnih fotografija za editorijal u jednom poznatom časopisu.

Biljana Jevtić progovorila o razvodu

Pevačica Biljana Jevtić i njen suprug Aleksandar Aca Ilić su, prema mnogima, primer savršenog sklada. Godinama uživaju u srećnom braku, a sada je ona prokomentarisala epidemiju razvoda na domaćoj estradi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading