Sandra Afrika
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Javnost danima bruji o potresnoj ispovesti Sandre Afrike o detinjstvu, odrastanju i maltretiranju od strane oca.

Naime, kako je pevačica istakla u jednom tenutku otac ju je ošišao na ćelavo, što je izazvalo burne rakcije kod mnogih, između ostalog i njenih kolega. 

Sandra Afrika

Nikola Todorović/Alo!

 

- Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo - rekla je vidno potresena Sandra za Informer.

Sada isečak iz tog podkasta kruži mrežama a komentara ispod klipova svakoga dana ima sve više i više, a veliku podršku Sandri je dala i Rada Manojlović.

- Ovo je zlostavljanje! I dokaz da nije svako da bude roditelj… Podrška za dragu Sandru. Po tebi se nikad ne bi reklo da si imala ovakve traume, a to samo znaci da te Bog i neka visa sila vode i daju ti snagu da budes tako vedra, nasmejana, pozitivna i uspesna Veliki ljudi imaju velika iskusenja, a ti si rodjena pod srecnom zvezdom - napisala je Rada, dok jez Zejna ostavila sledeći komentar:

- Strogoća i traume samo učine da deca žele da pobegnu i taj bunt u njima ih natera na probanje svega i svačega, a kasnije slede depresija i trauma koja se sigurno odrazi na neki aspekt života. Sandra je jaka i vredna žena i to šišanje na ćelavo je zločin! - poručila je Zejna.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading