NIKADA SE NIJE DOGODILO U ZVEZDAMA GRANDA Ceca podigla buru izjavom: Sva tri prva mesta su moja!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Još jedna sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je završena, pobedila je Šejla Zonić, kojoj je mentorka bila balkanska zveda Svetlana Ceca Ražnatović.

Takmičar iz Cecinog tima je zauzeo i drugo mesto, pa ne čudi što je pevačica veoma zadovoljna ovogodišnjim ishodom takmičenja. 

Ceca je često govorila u domaćim medijima da je vredno radila sa svojim pulenima, a sada je otkrila i jedan detalj, koji je mnogima promakao:

Šejla i Ceca

Foto: Ataimages

 

- Nikada se nije dogodilo u "Zvezdama Granda" da jedan mentor ima prva dva mesta. Pritom, devojka koja je osvojila treće mesto u takmičenju takođe je bila deo mog tima na početku sezone i onda je Šejla pobedila u duelu. Tako da se može reći da su sva tri mesta moja - istakla je Ceca, pa dodala:

- Šalu na stranu, mogu da se pohvalim da su sva moja četiri kandidata u prvih deset, što je bio slučaj i prošle godine. To pokazuje moju posvećenost i stvarno radimo sa tim mladim ljudima, što mi je ogromno zadovoljstvo. Mislim da su ta dva mesta pripala zaista najboljima - izjavila je za televiziju K1 Svetlana Ceca Ražnatović.

Konačno otkriveno da li je Ceca ukrala pesme od Jami

Nakon dugih 15 godina medijske pauze kompozitor Aleksandar Radulović Futa je progovorio o mnogim estradim temama, koje su intrigirale javnost. Između ostalog, konačno je ispričao šta se krije iza višegodišnjih tvrdnji Jasne Milenković Jami da joj je Svetlana Ceca Ražnatović "ukrala ceo album".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading