Tea sa dečkom
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pevači zarađuju velike sume novca na svojim nastupima, a trenutno su, prema domaćim medijima, najplaćeniji mladi reperi kao što su Mihajlo Veruović Vojaž, Igor Panić Nući, grupa Crni Cerak, i David Ljubenović, poznat kao Devito.

Menadžeri klubova, prema izveštajima, spremni su da plate i do 15.000 evra za njihove nastupe.

- Vojaž, Nući, Devito, ali i momci iz grupe Crni Cerak danas su jedni od najplaćenijih i za kratko vreme im je vrtoglavo skočila cena nastupa. Oni danas uzimaju i do 15.000 evra, u zavisnosti u kom lokalu nastupaju, a te cifre su im bile misaona imenica do pre par godina. Klinci ih najviše vole, pa gazde i menadžeri ne štede pare da ih dovedu da napravi nastup za pamćenje - priča izvor i dodaje:

- Na estradi ima pevača koji uzimaju sedam ili osam hiljada evra, a pevaju po dve decenije. Tako je sa Indirom Radić, Katarinom Ostojić, Stojom Novaković, a neki koji su duže tu uzimaju i manje.

Tea Tairović

Alo

 

Ipak, najveći pomak za kratko vreme napravila je Tea Tairović, čija cena kako tvrde domaći mediji sada ide i do 20.000 evra. Kada je počela da peva tezge je ugovarala sa ekipom muzičara za 1600 evra.

Ceca Ražnatović

Foto: Ataimages

 

Ceca ima najveći honorar

Vlasnici klubova itvrde da Svetlana Ceca Ražnatović i dalje prima najviši honorar. Na Crnogorskom primorju, posebno u najpopularnijoj diskoteci u Budvi, Ceca tradicionalno nastupa svake godine. Tokom letnje sezone, od početka do polovine avgusta, imala je desetak nastupa, što znači da je samo od tih angažmana navodno zaradila oko pola miliona evra.

Alo! / Republika 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading