Jovana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Govoreći o svojim poslovnim počecima, voditeljka Jovana Jeremić se gotovo plačući dotakla propalog braka i bivšeg muža.

- Put je bio težak, a sada uživam u svojoj mladosti i luksuzu. Borila sam se kao lavica da bih živela ovako, a ovo je stečeno velikim i čistim radom - rekla je Jovana, pa dodala:

- Moja borba kreće od moje pete godine kada sam se s bratom zatvorila u vitrinu za piće i kada me je bog sačuvao jer smo disali na slivnik. Znala sam da me u životu čeka velika borba, a znala sam i da meni nema života do tridesete jer do tada sam morala da se borim kako bih stekla ono što želim - istakla je Jevremovićeva.

Uz konstataciju da je njena popularnost počela kada je vodila rijaliti, dodala je da ona nije htela da radi baš taj format.

JOVANA JEREMIĆ OTKRILA ZAŠTO SE RAZVELA Sa suzama progovorila o bivšem mužu i njegovoj majci, ovo joj je najbolnije

Printscreen

 

- Tada sam postala popularna i shvatia sam da mogu sve, a onda se 2021. godine moj život menja. Razvela sam se i srela se sa Željkom Mitrovićem sudbinski i on mi je dao vetar u leđa za ono što sam htela da radim. Dao mi je šansu na Pinku i to sam iskoristila - rekla je Jovana, pa dodala:

- Moj prvi muž je ponosan na mene i meni je to jako drago. On je moj prvi muž i uvek je bio uz mene i kada nismo imali i kada smo imali. Krivo mi je što moja pokojna svekrva ne može da vidi sada mene i Leu. Moj brak je bio savršen, ali ja sam htela više i bolje da sam prekinula na vreme - navela je sa suzama u očima voditeljka.

Istom prilikom je progovorila o najvećoj ne pravdi koju je preživela u životu:

- To je definivitno đak generacije. To je jedna velika nepravda, a ja to i dalje sanjam - precizirala je i potom otkrila šta bi rekla sada maloj Jovani da može:

- Rekla bih joj da ne brine i da se ne sekria za školu. Stalno sam se sekirala da li ću imati dovoljno novca, mada i dalje imam taj strah. Pre svega da li ću imati dvoljno da školujem svoje dete - pojasnila je gostujući u emisiji "Premijera- vikend specijal" Jovana Jeremić.

Mrtva ću tek da dominiram, biću kult!

Poznato je da voditeljka Novog jutra na televiziji Pink, Jovana Jeremić, neretko svojim izjavama napravi pravu buru u Srbiji, ali i regionu.

Tako je bilo i kada je govorila o zaradi i kako je bilo nekada, kada je radila bez dinara, a potom se osvrnula i na omiljenu ličnost, te sebe uporedila sa slavnom Merilin Morno.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading