Sale Tropiko
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, nedavno je hospitalizovan u Urgentnom centru u Beogradu, a sada je za domaće medije otkrio šta mu se tačno dogodilo.

- Desilo se to da sam ja zaspao na brodu dan pre nego što sam završio u Urgentom. Vetar me je probio, upalio mi se nerv za centar za ravnotežu. Hitno sam bio hospitalizovan, imao sam jak vertigo. Sutradan sam već bio bolje i pušten sam kući. Jesam, uplašio sam se, bilo je strašno, vertigo je baš problematičan, ne možeš da se sastaviš, ne možeš da stojiš. Jedan dan sam bio u bolnici, odspavao sam i pustili su me kući - objasnio je Sale.

Sale Tropiko

Foto: ATA Images

 

Sale je govorio o svojoj zaradi tokom letnje sezone.

- Ništa spektakularno, ja sam bogat čovek, imam decu, prijatelje, porodicu, to mi je bitnije nego materijalno. Što se tiče nastupa, zadovoljan sam jer su posećeni, ljudi vole "Tropiko bend". Šuške dođu i prođu - istakao je, pa otkrio i šta ne planira u skorijoj budućnosti.

- Emotivno sam ispunjen čovek, ne planiram trenutno da se ženim, u miru i u ljubavi - precizirao je u emisiji "Premijera-vikend specijal" Cvetković.

Ona je moj najbolji prijatelj! Sale Tropiko otkrio sve o novoj devojci 

Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko govorio je o novom albumu, trnovitom putu do uspeha, roditeljskim ulogama nakon razvoda sa pevačicom Jovanom Pajić, ali i novom emotivnom odnosu.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading