Suđenje
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

U Višem sudu u Beogradu za danas je najavljeno suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje polaznica svog studija, a na planiranom ročištu glumica Iva Ilinčić trebalo bi da svedoči o grozotama koje je doživela od strane okrivljenog.

Kao podrška Ivi, tim povodom ispred Višeg suda u Beogradu, pojavili su se Svetozar Cvetković, Aleksandar Radojičić, Amar Ćorović, Jovan Jovanović, a posebnu pažnju privukao je dolazak Vanje Nenadić, koja je u osmom mesecu trudnoće.

Ona je došla u pratnji partnera glumca Marka Todorovića, sa kojim čeka prvo dete.

Ispred Višeg suda u Beogradu je osvanuo transparent sa natpisom "Verujemo Mileni Radulović" čime je ukazana podrška mladoj glumici.

Vanja Nenadić uskoro postaje majka 

Kako je Alo! prvi pisao, Vanja i Marko očekuju svoje prvo dete

Inače, Vanja retko govori o svom izabraniku i načinu kako su se upoznali i uplovili u vezu.

- Nismo mnogo bili po tabloidima, to je bilo samo na početku. Da, Marko je moj dečko. Prvi poljubac sa njim? U pozorištu. Pa, nije bilo u garderobi... Na sceni, u mraku. Pa, on je bio uporan. Šta se desilo sa mnom i sa Markom, to zapravo želim da kažem, mi smo stvarno pre naše veze bili jako bliski prijatelji. I nekako je iz toga to sve preraslo u ljubav. On je to prvi osetio i onda je ostalo još malo da mene ubedi i to je to - rekla je ona tada za domaće medije.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading