Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko se ne libi da iznese svoje mišljenje po pitanju mnogih tema. 

Pevačica je sada na svom Instagram profilu poslala jasnu poruku o istoriji, ratovima, mržnji jednog naroda prema drugom, ali se osvrnula i na muškarce i njihovu ulogu u društvu. 

- Ukinula bih učenje Istorije u školi. Zašto? Zato što dete ne zna da mrzi nijedan drugi narod ni zemlju, veru, rasu. Ali, ako ga naučimo šta se dešavalo samo u poslednjih 100 godina, moraćemo i da mu otvorimo vrata mržnje, zločina i stradanja. To će mu probuditi želju za osvetom, a ona će ta ista krvava istorija napraviti novi krug ponavljanja. Gde je kraj samouništavanja ljudske vrste? Upravo da nove generacije ne učimo šta smo u prošlosti na planeti jedni drugima radili. Istorija mora da ostane zakopana duboko, jer je užasna i krvava, dokaz da smo kao vrsta sami sebi činili najgore zločine kroz vekove - poručila je Karleuša, a zatim dodala: 

Jelena Karleuša

Printscreen/TV Happy

 

- Zašto ne postoji predmet koji se zove "Budućnost", jer šta dete dobija spoznajom istorije? Čemu služi to znanje? Čemu meni služi znanje o Jasenovcu sem da mi budi osećaj mržnje prema zemlji koja je ubila milion pripadnika mog naroda? Šta priča o Srebrenici i slogan "Da se ne zaboravi" uči male Bošnjake sem mržnje prema drugom narodu? Kada učimo decu da su Nemci streljali čitavo odeljenje đaka u Kragujevcu, šta budimo u njima? Ljubav? Da ne pominjem Kosovo, Jevreje i Nemce, Palestince, Ruse, Turke, Kurde, Jermene, Indijance, Špance, Portugalce, Engleze i Afrikance. Mi smo planeta zla i zločina i istorija se ponavlja, jer konstantno učimo decu mržnji - napisala je Jelena, a onda se osvrnula na muškarce i njihovu ulogu u društvu: 

Jelena Karleuša

Foto: AtaImages

 

- Smatram da su muškarci najveće zlo ove planete i da će do mira doći kada ženski pol preuzme apsolutnu dominaciju i izvršnu moć. Muški pol u budućnosti treba da bude pod strogom zakonskom kontrolom i limitom, da služi za produženje vrste i poslove koji ne mogu da utiču na društveno uređenje. Dosta nam je ratova koje su započeli i vodili samo muškarci, pol koji je od ove planete napravio groblje. I dok ovo pišem, neki muškarci granatiraju Gazu i Ukrajinu, neki muškarci siluju i tuku. Od istorije treba samo da znamo o tome da su nekada dominirali muškarci i da su u tome omanuli, obrisati sve i krenuti od nule - poručila je za kraj pevačica. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Hmmm

24.06.2024 16:14

Ti si najveće zlo,i primer kakva majka netreba biti...