Jelena Karleuša
Foto: Shutterstock/Foto: Alo/ilustracija

Reprezentacije Srbije danas igra odlučujuću utakmicu protiv reprezentacije Danske od 21 čas. 

Podršku Orlovima pružila je pevačica Jelena Karleuša koja je istakla da su naši fudbaleri vrhunski, ali je ipak istakla Luku Jovića.

Jelena je poručila da je selektor Dragan Stojković Piksi "jaka kičma", te je Orlovima poželela sreću pred večerašnju utakmicu. 

Fudbaleri Srbije

Alo!/Marko Metlaš

 

- Pružam svu podršku našoj fudbalskoj reprezentaciji i selektoru. Oni ovih dana prolaze kroz veliki pritisak, napade, što je sasvim normalno kada je reč o nama Srbima. Sami sebi smo najveći neprijatelji. Imam osećaj da ćemo večeras potomcima Vikinga pokazati put Valhale ili da se izrazim na srpskom, da im je***o kevu. Ako mene pitate, iako se ne razumem i niko me ne pita, onaj o koga su se najviše ogrešili i ko se vraća u polje dobijanja zapravo je Luka Jović. Taj vam je Obilić koji ubija Murata Kosovu večeras. On je energetska bomba, iskoristite to. Ima još jedan koji vuče jaku energiju, preziva se Pavlović. Svi su oni vrhunski fudbaleri, na čelu sa kapitenom koji je jaka kičma, ali nekada nije samo do talenta, nekada univerzum plete čudne niti, a to Piksi najbolje zna. Napred momci - poručila je Karleuša.

Podsetimo, Jelena Karleuša navila je za reprezentaciju i tokom prethodne dve utakmice, pružajući fudbalerima javnu podršku. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Baka

25.06.2024 15:04

Pobogu Jelena, prestani vec jednom da belis obrve. Grozno je.ko ti je savetnik taj te sigurno ne simpatise, tj, ta te osoba mrzi.