Dragana Bekvalac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Najstarija sestra Bekvalac, Dragana, progovorila je o teškom periodu života.

Naime, Dragana je otkrila da je na dan kada je rodila ćerku Zoi saznala da ima tumor.

- Znate kako je bilo?! Bombardovanje... 11. 4. 1999. nisam nikada mogla da pišem o ovom periodu mog života. Jedan je od težih. Muž u vojsci, tata ostaje u Srbiji, a mi žene same odlazimo u Loveč jer je tata tamo bio fudbalski trener. Pošto sam u devetom mesecu, pozlilo mi je u avionu, slećemo i hitan porođaj... Ostajem sama u bolnici među nepoznatim ljudima, ne znam jezik, ostavljaju me ne misleći da ću se za pola sata poroditi. Ranije dosta... I tada kreće pakao.

- Ona je jedino bila dobro... Moja Sara. Umirem lagano od bolova i još mi saopštavaju da imam tumor na pankreasu i akutni pankreatitis. Ok. Postporođajna depresija sledi i neću više ništa. Neću ni da živim... Posle dve nedelje prihvatam nju i tada kreće moj rolerkoster sa Zoi. Kako ona kaže: "Majka, ja ne znam šta ti više nije jasno", kada je bilo šta pitam...

- "Pa nisi me rodila kada treba, a ne nešto drugo", i neka.... Volim što je svoja, volim što zna šta neće, obožavam što je uradila sve ono što ja nisam smela, što mi je kao mala rekla: "Hoću samo onako kako ja hoću, slagala se ti ili ne"...

"Bilo je teško, a danas sam ponosna majka"

Dragana je istakla da su žene veoma jake i da je ponosna na samu sebe.

- Bilo je teško, ali sam danas ponosna majka jedne samostalne, hrabre, inteligentne devojke, jedne velike umetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene - napisala je sestra Nataše Bekvalac prošle godine na Instagramu.

Inače, Dragana je danas uspešna preduzetnica, i ima dve ćerke sa suprugom Mihajlom Šekularac. A iako gazi šestu deceniju izgleda neverovatno i dobija brojne komplimente na račun svog izgleda.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading