Miloš Bojanić frizura
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen/Pink

Folker Miloš Bojanić ima luksuznu vilu u Crnoj Gori i sada je defintivno rešio da je proda. 

Za kuću nadomak Herceg Novog, Bojanić može da uzme do dva miliona evra. Kada proda kuću u kojoj je proveo pola života, Bojanić planira da ostatak života provede na brodu.

- Želim da ostatak života budem na vodi i katamaranu da krstarim sa svojom Brankom. Ono što ulovimo, to ćemo i da jedemo. Ješćemo ribu, kupićemo paradajz, luk, krompir, maslinovo ulje, mali gumeni čamac za nabavku ostalih stvari. Imamo struju besplatno, zbog toga ja to kupujem, zato što je struja besplatna... Napravićemo panele i imaćemo struju, sve što nam treba, frižidere i polako - rekao je u šali Bojanić i svestan da će sada svi da pričaju kako jede luk na jahti, dodao:

Miloševa vila

Printscreenyoutube/grandonline

 

- Kako da jedemo ribu bez preliva sa belim lukom? U najekskluzivnijim restoranima, ne može nijedno jelo da se napravi bez crnog luka. Beli luk je najzdravije povrće, a odmah za njim crni luk.

Dodao je i da ostaje veran Baošićima.

- Ne idem iz Baošića, ne idem iz Crne Gore. Mogao sam na bilo kojoj tački sveta da kupim kuću ili plac, ali ne - istakao je pevač za Grand.

Evo kako izgleda Bojanićeva luksuzna vila tik uz more

Miloš Bojanić vlasnik je velelepne vile u Crnoj Gori, koju je sada odlučio da proda.

U renoviranje luksuzne nekretnine pevač je uložio čak 200.000 evra, a sada namerava da je proda za neverovatnih dva miliona evra.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading