dejan matić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Odlučujuću utakmicu za našu reprezentaciju u Minhenu gledale su brojne poznate ličnosti, među njima i pevač Dejan Matić.

Matić je imao dobro društvo na tribinama u Alijanc areni i svim srcem je navijao za "orlove" u meču protiv Danaca.

Fotografija je osvanula i na pevačevom Instagram profilu, a kako je napisano na njegovoj fan grupi, Matić je bio u društvu sinova i bliskog prijatelja Miloša.

Dejan Matić

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, poznato je da je Dejan strastveni zaljubljenik u najvažniju sporednu stvar na planeti i da se „dogovorio“ sa sinovima, pa su sva trojica „zvezdaši“!

- Idem odmalena na utakmice. Ja sam veliki "zvezdaš" od najraniih dana, išao sam i na fudbal i na košarku. Sada idem kad mi obaveze dozvole...Idem samo zato što volim Zvezdu, nema to veze sa mojom promocijom. Obično idem u parter, mada je u poslednje vreme svaka karta dobrodošla, pošto je stvarno teško doći do karata - rekao je ranije za domaće medije Matić, koji osim fudbala obožava i košarku.

Dejan Matić ispričao sve o traumi iz detinjstva!

Pevač je nedavno gostovao u jednoj emsiji, gde je otkrio da je njegov najlepši deo života bilo odrastanje u Drvaru, a da mu je najveća trauma koja je na njega ostavila veliki ožiljak, bilo preseljenje u srpsku prestonicu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading