Ana Nikolić
Foto: Printscreen/Printscreen

Malo ko zna da je Ana Nikolić bila jedan od najboljih učenika u rodnom Paraćinu, a zašto je odustala od daljeg obrazovanja i kako je završila na estradi, otkrila je sama.

Engleski nisam mogla da upišem, to mi je bio najveći poraz tada. Bila sam ispod crte, primali su 70 učenika, a bilo nas je više od 2000 prijavljenih. Bila sam u šoku, "ja ispod crte" i onda sam se kaznila. Te godine nisam išla na more i samu sam sebe kaznila tako što sam se zaposlila sam se u jednom kafiću u Paraćinu. To je za mene bio veliki poraz da budem ispod crte - ispričala je u jednoj televizijskoj emisiji Nikolićeva, koja je pre studija engleskog htela da upiše glumu.

Ana Nikolić

Alo

 

- Pokušavala sam da nateram roditelje da polažem glumu ranije, u trećoj godini gimnazije, nisu rekli ne, ali je to bilo dovoljno da te otac pogleda. Nije morao ništa da mi kaže, njegov pogled je govorio više od reči - otkrila je pop zvezda, koja je posle smrti oca htela da se preseli u Grčku, ali je odustala.

- Htela sam sve da radim u Grčkoj, međutim, ovde sam ostala zbog ljubavi - priznala je Nikolićeva.

Posle gimnazije je upisala Višu politehničku školu, smer dizajn kože i obuće, što je i završila. Budući da je škola u međuvremenu prerasla u fakultet, Ana je odlučila da postane akademski građanin i 2009. je nastavila školovanje.

Šta se u međuvremenu desilo, zna samo ona, u javnost je stigla samo informacija da planira da studira medicinu. 

"Na noge sam zgradu digla"

Ana Nikolić uživa u društvu svog novog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta.

Pored romantičnih trenutaka, par vredno radi na Aninim novim pesmama, što je pevačica otkrila na svom Instagramu.   

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading