STIDITE SE, PONIZILI STE NAS! Milan Marić besan na naše fudbalere: Jedno veliko ništa!
Foto: Alo/Foto: Blic tv

Naša fudbalska reprezentacija odigrala je nerešeno protiv Danske na Evropskom prvenstvu, čime je ispala iz daljeg takmičenja. Tim povodom oglasio se i glumac Milan Marić.

- Džaba reči i patetika, većini vam se j**e za reprezentaciju - napisao je glumac Milan Marić danas na društvenim mrežama, a sad je naveo još ponešto na ovu temu.

- Svaki put se naložim i pomislim: "Nemoguće da im nije stalo". Evropsko smo čekali 24 godine i nemoguće da im nije stalo. Pokidaće. Izginuće. I na kraju šta? Ništa! Nekima je stalo, nekima i ne baš. U zbiru jedno veliko ništa. Koliko života imate da vam u ovom sada nije stalo? - pita se Marić.

- Odnos prema reprezentaciji nisu pevači u hotelu, ribe, pivce, frizurice, tetovažice, uvijanje u zastavu i glupavo-patetične izjave novinarima, već odgovornost. Vi to nemate i stidite se. Ovo je vaš odnos prema svima nama koji taj fudbal volimo. Nas ste ponizili i stidite se - dodao je Milan na Iksu (Tviteru).

Podsetimo, Srbija je u prvoj utakmici izgubila od Engleske rezultatom 1:0, zatim je igrala nerešeno sa Slovenijom 1:1 i na kraju takođe igrala nerešeno sa Danskom 0:0.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading