Sloba Radanović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Prema tvrdnjama domaćih medija, Sloba Radanović i njegova supruga Jelena uložili su oko 50.000 evra u ponovno renoviranje kuće u Višnjičkoj banji.

Iako je kuća od 800 kvadrata, koju su Radanovići kupili pre dve godine za, kako se pričalo, 500.000 evra i u koju su se uselili samo dva dana posle crkvenog venčanja, bila u odličnom stanju i potpuno sređena po njihovoj meri, pevačeva supruga Jelena odlučila se za totalnu promenu i renoviranje.

Kako je trenutno u kući nemoguće živeti, Sloba i njegova porodica borave u jednom hotelu na Vračaru, za koji su, prema medijskim izvorima, morali da izdvoje oko 10.000 evra

Sloba Radanović

Foto: Alo.rs

 

- U kući se radi sve od početka, iako je unutra sve bilo tip-top sređeno. Oni zbog ove kuće posle venčanja nisu otišli ni na medeni mesec, jer je Sloba i poslednji dinar uložio u nju. Ipak, Jeleni se ništa nije svidelo i odlučili su da potpuno preurede životni prostor. Počeli su od kompletne zamene vrata i prozora, a onda su odlučili da promene i kuhinju, da adaptiraju spavaće sobe, ali i da kupe novi nameštaj. Na kraju će trošak biti najmanje 50.000 evra, ali biće tu i nepredviđenih troškova, to je sigurno - priča sagovornik iz Višnjičke banje koji je upućen u celu priču.

- Sloba i Jelena su stalno nešto menjali za ove dve godine koliko su tu u Višnjičkoj banji. Skidali su neke ograde na terasi, pa uređivali deo oko bazena, tu je stalno bilo nekog posla. Ali da sve krenu od početka, to niko nije mogao ni da zamisli. Sad su zbog svega prinuđeni da žive u hotelu, jer kuća koju su kupili u Slankamenu još nije u potpunosti završena ni opremljena. Biće sve to odlično na kraju, samo treba dočekati kraj radova i ponovno useljenje - rekao je komšija Radanovića.

Alo! redakcija pokušala je stupi u kontatk sa akterima ove priče, međutim do puštanja ovog teksta on nije odgovarao na naše pozive.

Alo! / Kurir

BONUS VIDEO;

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading