Nebojša Glogovac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Legendarni glumac Nebojša Glogovac, koji nas je prerano napustio 9. februara 2018. godine, ostavio je iza sebe bivšu suprugu Milicu i njihovu ćerku, kao i dvojicu sinova iz prethodnog braka.

Nebojša će kroz svoje maestralne uloge živeti večno, a njegova udovica se trudi da uspomenu na njega prenese na njihovu ćerku, koja je bila veoma mala kada je ostala bez oca.

Milica je jednom prilikom u svojoj ispovesti ispričala kako je svojoj ćerki saopštila da njenog oca više nema i da se nikada neće vratiti.

TATA NIJE TU, NEĆE DOĆI... Supruga Nebojše Glogovca o najbolnijem danu, potražila i stručnu pomoć zbog velikog gubitka

Printscreen

 

Kada nas je glumac napustio, u tom momentu iza sebe je ostavio dva sina, kao i tek rođenu ćerkicu Sunčicu, koju je dobio u drugom braku sa Milicom.

- Kada se sve to dogodilo, Sunčica je bila jako mala i tek je formulisala rečenice. Ali jasno je pitala, jedna od prvih rečenica koju je formulisala bila je kada je njega tražila - iskreno je započela svoju ispovest Milica Glogovac.

- Potražila sam stručnu pomoć i apelujem na sve ljude da kada se osete nesigurnim potraže pomoć psihologa - nastavila je i dodala:

- Ja sam razgovarala sa jednom divnom psihološkinjom i ona mi je rekla jednu rečenicu, koju sam ja sebi izgovarala kao neku mantru, a to je da deci treba reći "istinu prilagođenu njihovom uzrastu". Dakle, nikada je nisam lagala i govorila joj da će tata doći, a neće. Kako je rasla učila je da sve to prihvata kao sastavni deo života. Dakle, samo otvoreno i istina prilagođena njenom uzrastu - rekla je Milica i otkrila šta je tačno Sunčici govorila na njeno pitanje "gde je tata i kada će doći".

- Tata nije tu, neće doći. Da li želiš da gledamo slike? - odgovorila je.

Alo! / beogradski mediji / Blic

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading