Mama Sinjorina
Foto: Printscreen/Printscreen

Popularna tiktokerka, influenserka i modna kreatorka, Mama Sinjorina, poznata po rušenju tabu tema, nedavno je provela nekoliko dana u manastiru na Kosovu i Metohiji, živeći monaškim životom.

Majka troje dece, iako vodi dinamičan život, duboko je privržena veri. Zbog toga je odlučila da određeni period provede u manastiru, kako bi se posvetila duhovnom životu.

Snimila je video u kojem je podelila svoje iskustvo i otkrila kako se osećala "dok je živela kao monahinja," za šta je dobila i blagoslov.

Naime, oko velikog hrišćanskog praznika, popularna Mama Sinjorina provela je tačno 12 dana u manastiru Pećka patrijaršija.

- Provela sam 12 dana u manastiru Pećka patrijaršija i živela sam monaškim životom - započela je ona u svom videuu.

Kako je dalje navela, za sve ovo dobila je blagoslov i tokom tih dana obavljala je posao koji obavljaju i monahinje.

- Imala sam veliku želju za tim i dobila sam blagoslov da budem baš u tom manastiru. Imala sam sreću da budem na velike praznike... Živela sam u sestrinstvu, imala svoje poslušanje, i naravno radila sve što rade monahinje. Život u manastiru ima drugu dimenziju, tamo su i vreme i prostor drugačiji nego u spoljnom svetu.

Ovo je izdvojila kao najdragocenije iskustvo u svom životu.

- Dani u manastiru su bili najposebniji i najdragocenije iskustvo u mom životu. Sestrinstvo manastaira je moja druga porodica, a Pećka patrijaršija moja druga kuća. Kosovo je srce Srbije - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading