uki q
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Život je izraziti sebe, a ne impresionirati druge. Autentičan znači biti onakav kakav jesi u dubini svoje duše. Ovonedeljna gošća Zakuvavanja odiše dozom misterije, divlje spoljašnjosti, ali kada sklonimo stereotipe, ona je zapravo jedna samosvesna devojka, nekada vukovac i odličan džak, a danas je prate brojni mladi ljudi.

Influenserka Uki Q u emisji "Zakuvavanje" govorila je raskidu sa bivšim dečkom Luxom, ali i o obnovljenom prijateljstvu sa Sergejem Pajićem. 


Umetnost je, kaže, oduvek privlačila, a roditelji je nikada nisu sputavali u nameri da izarzi sebe.

uki q

Alo!/Aleksandar Nalbantjan

 

 
 - Uvek sam bila u tom nekom umetničkom duhu, tako da, sve vezano za to. Jako volim po zidovima kuće da farbam i crtam kao dete sam to radila markerima , a danas sprejevima ili farbom , tetoviranje je moja nova pasija - kaže Una. 


 Na svom telu ima 35 tetovaža i kaže da se zbog toga lepše oseća. 
- Sve moje tetovaže su uspomene na događaje i iskustva, a moje telo platno na kojima ih oslikavam i zaista se nikada nisam pokajala zbog toga.
Nakon što je raskinula vezu sa influenserom Luksom, obnovila je kontakt sa bivšim partnerom pevačem Sergejem Pajićem. 


- Ipak je to osoba koja je bila određeni period deo mog života i drago mi je da ostanemo  u korektnim odnosima, da mu se javim kad ga vidim ili ga podržim u nekom projektu kao što sam skoro podelila njegovu novu pesmu. Jako je talentovan i želim mu da daleko dogura, mislim da je zaslužio i  volim njegovu muziku i rad  - kaže Una u emisiji  Zakuvavanje. 

uki q

Alo!/Aleksandar Nalbantjan

 

 


Ne haje za kometare , niti brine da li bi to Luksu moglo da zameta.
- On i ja više nismo zajedno tako da nema potrebe da mu smeta. Niti me zanima iskreno, ali da smo zajedno sigurno bih Iskomunicirala sa njim. Kod bivših partnera mi je najviše smetalo to što su pokušavali da me smire i da me stave u neki kalup - objašnjava influenserka. 


U ljubavnom odnosu se uvek osećala dominantnije,škorpija je u horoskupu i misli da joj ta odvažnost "piše na čelu" kao i da se nikada ne predaje apatiji i razočarenju. 
- Nikada u životu nisam patila duže od tri dana, jednostavno  prebolim u toku veze , ohlade me neke stvari koje se nakupe , ali ja to osvestim tek kada do prekida dođe. Nikada to nije jedna sitnica , već više stvari. Sa Luksom se desio sporazumni raskid - kaže Una  i priznaje da ipak ne neguje prijateljstva sa svim bivšim partnerima. 


- Luks i ja nismo više u kontaktu, prosto neko nije sposoban za to. Ja bih vrlo rado, ali ne možeš sa svakim (smeh ) - istakla je influenserka

uki q

Alo!/Aleksandar Nalbantjan

 


 Uzore i idole nikada nije imala , samo jasnu sliku o tome kako bi želelea da izgleda kao odrasla , iako priznaje da su je uvek privlačile netipične stvari.


- Uvek sam više volela negativce , veštica Grdana mi je bila omiljena. Volim horor estetiku i želja mi je da glumim u negativca u takvom filmu, još kao mala sam volela da plašim drugare- kaže Una i dodaje:
- Iako zvuči paradoksalno u vezi sam ipak veoma taktilana i ponašamn se kao maza. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading