Martina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Finalistkinja Zvezda Granda, Martina Jozinović iznenadila je sve priznanjem da je dečku oprostila prevaru. 

Pevačica je tada otkrila kako je saznala da je njen partner vara i kako je prebrodila težak životni period.

- On je mene već prevario na početku, oprostila sam mu i dala drugu šansu. Tada sam rekla sebi da na svaku sledeću sitnicu odlazim iz te veze, i tako je bilo - rekla je Martina i kasnije otkrila da su ubrzo nakon što mu je oprostila stigli dokazi o još jednoj prevari.

Martina Jozinović

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dobila sam dokaz putem screenshota o tome šta je on sve pisao, i samo na osnovu toga, bez konkretnog dokaza sam završila vezu. To me je dugo mučilo, ali sam znala da to nije cela istina. Smislila sam da to iz njega izvučem na foru i izmislila da sam saznala da je bio sa nekom devojkom. Tad mi je konačno priznao. Mislim da je to zadnje što možeš učiniti nekome, strašno je prevariti nekoga koga poznaješ, a ne nekoga sa kim deliš krevet. Nakon toga mi je bilo jako teško, ali nikad nisam poželela mu se vratim. Prešao je granicu posle koje ne mogu više ni da ga pozovem - ispričala je pevačica.

Martina

Foto: Printscreen/instagram

 

- Za mene je i namera da te neko prevari prevara. Ovo što sam ja saznala nije bila konkretna prevara. On je pisao drugarici moje poznanice da izađu, i to je meni bilo dovoljno da završim vezu sa njim - kazala je Martina i otkrila kako je reagovala u trenutku kada je to saznala.

- Dobila sam mučninu, osećala sam da ću da se razbolim, to je bilo ogromno razočaranje. Dva dana ranije smo pričali o deci i zajedničkom životu, a onda saznaš nešto tako.

Grand 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading