Sanja
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Sanja Maletić porodila se danas u 52. godini. Pevačica je na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Vanja. 

Porođaj je protekao u najboljem redu, a beba je na rođenju dobila najviše ocene. 

Sada se oglasila Sanjina koleginica, Ćana, koja je otkrila da je za Sanjinu trudnoću znala samo porodica i uži krug prijatelja.

- Nisam čula da se porodila. Ja nisam u Srbiji već nekoliko dana, non-stop sam na putu, krenula mi je sezona, stvarno sam u haosu. Dobra sam sa Sanjom, ali stvarno nisam čula da se porodila - rekla je pevačica, pa dodala da je Sanjina želja bila da se javno ne priča o njenoj trudnoći, zbog svega kroz šta je prošla.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Znala sam da je trudna, ali je njena želja bila da se o tome ne priča u javnosti i ja sam to ispoštovala. Hvala Bogu da je sve prošlo u najboljem redu. Mnogo se radujem zbog nje, jer znam koliko se namučila da bi dobila dete. Od srca joj čestitam i želim sve najbolje - rekla je Ćana za Informer.

Nije mogla da usvoji dete 

Sanja Maletić nekoliko puta je u javnosti govorila o trudnoći, vantelesnoj oplodnji i borbi za potomstvo.

- Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Ne mogu da usvojim dete, već dugo, ja sam ’73. godište, ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu. Imaš svoju bitku, ima tu dosta neuspeha, ja da sam uspela, ja bih do sada to objavila na sva zvona. Kad je čovek javna ličnost, nema vremena da žali ni sebe ni situaciju takva kakva je. Čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze - izjavila je Sanja ranije za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading