Nadica Ademov
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nadica Ademov otvoreno je govorila o svom detinjstvu, odrastanju, školovanju, roditeljima i rođenom bratu Ramčetu.

Pevačica je tokom emisije “otvorila dušu”, te u jednom trenutku nije mogla da suzdrži emocije, pa je i zaplakala.

Najemotivniji trenutak bio je kada je pevačica govorila o nemaštini kroz koju je prošla u detinjstvu sa svojim starijim rođenim bratom Ramčetom.

- Moji roditelji su mlađi ljudi, ali izgledaju mnogo starije jer ih je život namučio. Oni su se svačim bavili, mislim naravno poštenim poslom - rekla je Nadica u emisiji "Pretres" voditelja Stefana Usiljanina, pa nastavila:

- Zašto kažem svačim, zato što su sve radili samo da bismo brat i ja imali, da ne bismo gladovali - Takav je bio period. Nekad se imalo, nekada se nije imalo.

"Delila sam jednu pljeskavicu sa bratom"

- Sećaš se perioda kada se nije imalo? -pitao je Usiljanin.

- Pa sećam se naravno, to mi je možda najgori period životni. Kada smo se mi obradovali za jednu subotu kada dođe, pošto moji su tada radili na pijaci. Subotom je bilo više posla nego radnim danima. Sećam se, ta subota kada dođe i bude bilo posla, dobićemo kinder jaje, čoveče. Tako da, radovala sam se za jedno kinder jaje i ja i brat - izjavila je Nadica.

- Brat i ja smo stvarno mnogo vezani. Mi smo sve delili, i tu jednu pljeskavicu ako nije bilo za dve, mi smo uzimali jednu pljeskavicu i po pola smo je delili. Ali bukvalno i on sad da je ovde i on bi zaplakao -izjavila je kroz suze Nadica Ademov.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading